Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Siguranta continua prin inlocuirea detectorului la timp

Detectoarele Primatech sunt detectoare care folosesc o tehnologie avansata. Cu toate acestea, un aparat care contine un senzor cu elemente chimice, care sunt supuse deteriorarii in timp, are o perioada de viata de 5 ani sau 7 ani, in functie de gazul pe care il detecteaza.

Durata de viata este un termen foarte des folosit de catre producatori pentru a defini perioada in care un aparat poate functiona, in siguranta, la parametri corecti. Aceasta durata de viata este, de multe ori, omisa din atentia posesorului in cazul multor aparate. De exemplu, in cazul aparaturii electrocasnice, durata de viata poate fi depasita, daca aparatul este utilizat in conditii bune si in conformitate cu instructiunile manualului de utilizare.

Si in cazul detectoarelor se pot intampla sa fie depasiri ale duratei de viata, insa acest lucru nu este sigur. Asta pentru ca vorbim de siguranta si de preventie. In acest caz, este foarte important sa nu existe niciun fel de indoiala legata de starea detectorului. Aparatul trebuie sa functioneze perfect pentru a putea oferi siguranta deplina la gazul pe care il detecteaza.

In cazul detectoarelor Primatech, asa cum spuneam, senzorii cu care sunt dotate dau, in mare parte, durata de viata a detectorului, ca intreg. Asadar, detectoarele de gaz metan si detectoarele duale au o durata de viata de 5 ani, iar detectoarele de monoxid de carbon au o durata de viata de 7 ani. Asta inseamna ca intr-o perioada de 5, respectiv 7 ani de la instalare, detectoarele trebuie sa fie inlocuite. Iar acest aspect al sigurantei trebuie sa fie luat in serios de toata lumea.

Pentru a putea sti cu siguranta care este durata de viata a fiecarui detector Primatech, trebuie sa se consulte manualul de utilizare a fiecarui detector instalat. Respectand aceasta perioada de inlocuire a aparatului de la momentul instalarii, oricine va putea ramane in siguranta constant.

Daca nu se cunoaste data exacta a instalarii, pe fiecare detector Primatech, instalatorul ar trebui sa noteze data instalarii, sau se poate determina cu ajutorul seriei unice inscriptionate. Cu aceasta serie, contactand producatorul, se poate afla data aproximativa a instalarii detectorului.

Durata de viata a unui detector de gaz face diferenta dintre siguranta si indoiala. Oamenilor le place sa traiasca in siguranta, nu in indoiala si nesiguranta. Asadar, trebuie sa tina cont constant de data pana la care trebuie sa inlocuiasca detectorul de gaz pe care il au deja, pentru a continua sa fie in siguranta.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online